Emma, ​​în vârstă de 45 de ani, a distribuit, miercuri, pe Instagram o fotografie cu ea și cu Bruce (68 de ani) la Cascada Niagara.

Fotografia îl arată pe Bruce Willis zâmbitor, ghemuit lângă Emma, pe fundalul înzăpezit al cascadei.

Fotografia care face cât o sută de cuvinte

Emma Heming Willis
Imaginea postată de soţia celebrului actor (SURSA FOTO: Instagram, Emma Heming Willis)

„Dragostea este un lucru frumos! Vă doresc tuturor o Ziua Îndrăgostiților fericită”, a scris ea.

Întrebată dacă fotografia a fost făcută pe partea canadiană a Cascadei Niagara sau peste granița cu SUA, Emma a precizat că fotografia are cel puțin 10 ani, scrie People.

”Da! E făcută cu mulți ani în urmă! Cred că a fost în 2010”, a scris ea despre călătoria cuplului.

Într-un alt comentariu, a confirmat că fotografia a fost făcută în martie 2010, la un an după ce cuplul s-a căsătorit.

Fiicele lui Bruce din căsnicia cu Demi Moore, Tallulah și Rumer, au comentat imediat pe Instagram:  „Îmi place”, „Incredibil”.

Bruce Willis nu ar fi conștient de boala sa

Emma Heming Willis a declarat recent că nu poate spune cu certitudine dacă soțul ei este conștient de diagnosticul său. Declarația a fost făcută în contextul Săptămânii Mondiale de Conștientizare a Demenței Frontotemporale.

A vorbit și despre provocările pe care le întâmpină soțul ei și familia sa în ultimele vreme.

În ciuda diagnosticului primit, există încă „momente frumoase” în viața lor. Bruce Willis și-ar fi dorit ca ea și fiicele lor să continue să se „bucure de viață”.

„Este greu pentru persoana diagnosticată. Este greu şi pentru familie (…) Când se spune că este o boală de familie, chiar e”, a declarat ea.

Sprijin neclintit al familiei

Emma Heming Willis este un pilon de susținere pentru actorul diagnosticat în 2023 cu demență frontotemporală (FTD). Boala e o tulburare neurologică gravă, care afectează, în principal, lobii frontali și temporali ai creierului.

Ea participă activ la seminarii și congrese pe tema FTD pentru a fi cât mai bine informată.

Bruce Willis, Emma Heming Willis 2
Bruce Willis şi soţia sa în 2018 / SURSA FOTO: Instagram, Emma Heming Willis

Pe Instagram, își informează urmăritorii cu privire la progresele soțului și își împărtășește gândurile despre evoluția stării lui. Postările prezintă adesea imagini cu celebrul actor, în diverse ipostaze, lăudându-i micile progrese.

Demi Moore, care a continuat să țină legătura cu el și după divorțul lor, a fost mereu prezentă lângă Bruce în toată această perioadă dificilă.

Bruce Willis suferă de una dintre cele mai întâlnite forme de demență

Demența frontotemporală este un termen folosit pentru a descrie o serie de afecțiuni caracterizate de deteriorarea progresivă a celulelor nervoase în lobii frontali și temporali ai creierului.

Această formă de demență, care este destul de comună, se manifestă prin pierderea celulelor nervoase din aceste regiuni ale creierului, conducând la diminuarea lor.

Boala poate avea un impact semnificativ asupra comportamentului, personalității, vorbirii și mișcării. Este una dintre cele mai întâlnite forme de demență întâlnite la vârste mai fragede.

Simptomele obișnuiesc să apară între vârstele de 40 și 65 de ani, însă pot afecta și adulții mai tineri și persoanele de vârsta a treia, fără o distincție clară între sexe.

Există două tipuri principale de demență frontotemporală: varianta frontală, care influențează comportamentul și personalitatea, și afazia progresivă primară, care interferează cu abilitățile de comunicare.