Natura umană a oaselor găsite în casa lui Gheorghe Dincă , în curtea sa și într-o pădure de lângă Caracal erau apropae singurele probe concrete, cel puțin dintre cele făcute publice, care atestau faptul că Luiza și Alexandra, cele două tinere răpite și violate de monstrul din Caracal sunt moarte.

Și, totuși, într-o dezvăluire care poate da peste cap totul, agenții FBI chemați în ajutor de autoritățile române arată, conform România TV, că probele colectate de procurorii români au fost distruse și nu mai sunt valide. Mai mult, afirmă aceleași surse, întreaga cercetare efectuată de procurorii și criminaliștii români la fața locului a fost făcută de mântuială. În concluzie, ancheta este, astăzi, în aproape același punct în care se afla la început.

Până acum, presupusul criminal, Gheorghe Dincă, și-a schimbat de nenumărate ori declarațiile privind crimele pe care le-a mărturisit. El a indicat mai multe locații și scenarii ce s-au dovedit false. Singurele indicii concrete privind moarte Luizei și a Alexandrei ar fi fost mostrele de ADN colectate din oasele gădite acasă la Dincă și într-o pădure de lângă Caracal.