Dar cum şi când se recomandă să fie oferite aceste brăţări personalizate încărcate de valoare sentimentală? Ele pot fi oferite tuturor celor apropiaţi, fiind indicate pentru aniversări, onomastici sau alte ocazii speciale, pentru părinţi, pentru un cuplu, pentru naşi, pentru bunici, pentru bebeluşi, cu ocazia majoratului, etc.

Tipuri de brăţări personalizate

Înainte de a face un cadou, este necesar să se facă o scurtă analiză a persoanei căreia i se va oferi: ce stil de viaţă are, care sunt pasiunile sau cum este firea sa, dacă prefera aurul sau argintul sau după ce simboluri se dă în vânt. După ce se afla răspunsul la toate aceste întrebări, se va trece la consultarea ofertelor de pe site-urile de profil. De regulă, producătorii de bijuterii personalizate le oferă posibilitatea clienţilor să-şi aleagă atât materialul din care vor fi confecţionate, cât şi mesajele care vor fi gravate.

Sunt mai multe tipuri de brățări personalizate: cu şnur, cu lanţ, cu biluţe din aur, cu gravură foto, cu gravură text etc. Fiecare client îşi alege ce doreşte, astfel încât alegerea să fie în acord în special cu preferinţele celui sau celei care va primi cadoul. Spre exemplu, pentru părinţii, bunicii, moaşele sau naşii care aleg brățări aur bebeluși personalizate este bine de ştiut că aceste accesorii sunt foarte atent prelucrate şi realizate, astfel încât să nu fie doar aspectuoase, ci şi sigure pentru bebeluşi, fără să le provoace zgârieturi, având în vedere că micuţii îşi duc des mânuţele la faţă.

Cum arată brăţara personalizată perfectă

În mod evident, fiecare om are gusturile lui, astfel că dacă pentru unii o brăţară cu şnur roşu şi un bănuţ este cea mai potrivită, pentru alţii brăţările care au gravate texte sunt o reală bucurie. Pentru aceştia din urmă, se pot căuta diverse surse de inspiraţie pe site-ul bijuteriei, în materie de mesaje, sau pe internet. Obiectivul este acela că atât brăţara în sine, cât şi mesajul ei să fie inspirationale, originale şi pline de încărcătură emoţională. La urma urmei, acestea sunt avantajele majore ale cadourilor personalizate, că se pot mula pe preferinţele, personalitatea şi individualitatea fiecărei persoane.

Pentru bebeluşi, cele mai căutate modele sunt cele care au inscripţionate numele lor şi data naşterii. Pentru bunici, o idee bună de cadou o reprezintă brăţările cu poza nepoţilor, iar pentru darurile în cuplu brăţările personalizate pot avea gravată dată la care cei doi s-au cunoscut, însoţită de un mesaj precum: „Forever yours”, „Mereu împreună”, „Două inimi, o singură viaţă”.

Iubitorii darurilor personalizate recomanda ca pentru adolescenţii care trec pragul spre maturitate să fie oferite brăţări cu mesaje încurajatoare, optimiste cum ar fi: „Viaţa începe la 18 ani”, „Nerecomandat minorilor” sau „18 going on marvelous”.

A oferi un cadou personalizat este cea mai bună dovadă de iubire şi preţuire. Bijuteriile au avantajul că îi însoţesc pe cei dragi toată viaţa, fiind un dar care rezistă în timp şi nu-şi pierde strălucirea.