Conform programului Premierului, transmis de Guvernul României, Ludovic Orban va avea mai multe întâlniri, printre care cu miniștrii Finanțelor, Muncii, Interne și Externe. De asemenea, Premierul va participa și la un eveniment caritabil organizat la Teatrul Național București.

Astfel de la ora 10:00, Premierul va avea o întâlnire de lucru la Palatul Victoria cu ministrul finanțelor publice, Florin Cîțu, și ministrul muncii și protecției sociale, Violeta Alexandru, pe tema creșterii salariului de bază minim brut pe țară.

De la ora 11:00 va avea o întâlnire cu structurile din cadrul Aparatului de lucru al Guvernului pentru evaluarea modului de funcționare în urma restructurării guvernamentale și eficientizarea activității structurilor guvernamentale.

La ora 14:00, Ludovic Orban va merge în Piața Revoluției pentru a depune o coroană de flori la statuia lui Corneliu Coposu.

Începând cu ora 15:00 va avea o întâlnire de lucru la Palatul Victoria pentru analizarea modului în care s-au desfășurat alegerile pentru Președintele României în turul 1 și evaluarea măsurilor necesare pentru turul 2. La întâlnire vor participa și reprezentanții instituțiilor publice responsabile din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Afacerilor Externe, Serviciului de Telecomunicații Speciale și Autorității Electorale Permanente.

În fine, la ora 18:30, va participa la evenimentul caritabil ”Gala Corneliu Coposu”, Ediția a IV-a, organizat la Teatrul Național București.