Bomba momentului pe scena politică din România. Co-președintele USR-PLUS, Dan Barna, a fost prezent în cadrul emisiunii ”Punct de întâlnire”, difuzată la Antena 3.

În cadrul emisiunii lui Radu Tudor, Dan Barna a venit cu bomba momentului. Acesta a declarat că următorul președinte al României va fi din partea USR-PLUS.

Concret, Dan Barna a declarat că el sau Dacian Cioloș va fi următorul președinte al României. Totuși, a menționat că această alegere stă la mâna colegilor din partid.

”Sunt foarte optimist că următorul președinte al României va fi din USR-PLUS! (Dacă Dan Barna sau Dacian Cioloș) Asta vor decide colegii noștri din USR-PLUS.”, a spus Dan Barna la Antena 3.

Bomba momentului: Un membru USR-PLUS, președinte

Klaus Iohannis își încheie al doilea mandat de președinte în 2024, dar bătălia pentru postul de șef al statului a început chiar acum. Partidele își pregătesc deja viitorii candidați, dar și viitoarele alianțe.

PNL pare încolțit. PSD și USR PLUS vor face alianță, dar vor avea oi candidați diferiți la prezidențiale. Cel puțin asta susține sociologul Bruno Ștefan. Vasile Dîncu și Dacian Cioloș vor fi candidați la prezidențialele din 2024,, mai spune sociologul.

“Socialismul specific celor de la USR-Plus le spune că ei trebuie să vină cu o revoluție. De altfel și în exprimările lor verbale sau pe social-media folosesc frecvent concepul „revoluție”.

Ori managementul este un instrument specific burgheziei. USR-Plus refuză acest mod de conducere pe care îl consideră anacronic. Ei duc o luptă pentru putere în stil neo-marxist. Așa cum a fost și lupta de clasă în marxismul clasic. Îi bați până preiei puterea.

De asta asistăm la un asalt asupra puterii din partea progresiștilor de la USR-Plus în care, deocamdată, PNL stă și încasează. Progresiștii nu vor să coabiteze, vor să îi termine pe ceilalți”, spune Bruno Ștefan, conform evz.ro.