Conform Blue Air, noile destinaţii care vor fi operate de la Cluj sunt: Londra Heathrow, Milano Linate, Amsterdam Schiphol, Barcelona, Burgas, Bruxelles, Constanţa, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Madrid, Paris Charles de Gaulle, Roma şi Stuttgart.

Zboruri de la 15,99 euro

Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, iar preţurile pornesc de la 15,99 euro/segment, taxe şi o schimbare gratuită a datelor de călătorie incluse.

Cu ocazia zilei de 8 martie, Blue Air desfăşoară campania Clujul Zboară cu Blue Air, oferind un discount de 10% pentru toate zborurile către şi dinspre Cluj Napoca, către toate noile destinaţii incluse în Orarul de Vară.

Pentru a marca Ziua Internaţională a Femeii, campania include astăzi activări în mai multe locaţii surpriză din Cluj Napoca, unde toate doamnele şi domnişoarele care se vor întâlni cu echipajele de mesageri ai primăverii în uniformele albastre ale Blue Air vor primi un cadou surpriză, împreună cu promocodul care oferă un discount de 10% pentru toate rezervările efectuate pe websiteul companiei.

Noul program de zboruri regulate de pe Aeroportul din Cluj va optimiza oferta de călătorie a românilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinaţii europene de interes major atât pentru segmentul de leisure cât şi pentru business.

Zboruri și către Grecia, din București

Blue Air a introdus zboruri directe din București către MYKONOS (Grecia) în programul de vară 2021. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare pe site-ul flyblueair.com, iar prețurile încep de la 49,99 euro / segment, taxe incluse. Toate rezervările includ schimbarea gratuită a datelor de călătorie.

În perioada 28 aprilie – 22 septembrie 2021, Blue Air va opera zboruri săptămânale între București Otopeni și Mykonos, conform următorului orar:

Miercuri

OTP 05:05 – JMK 06:35
JMK 07:25 – OTP 08:55

Odată cu includerea vibrantei Mykonos în portofoliul destinațiilor de vară 2021, Blue Air le oferă clienților săi posibilitatea de a-și plănui mult-așteptata vacanță pe o insulă de vis, alegându-și destinația preferată dintre cinci cele mai populare insule mediteraneene: Creta, Zakynthos, Rodos, Sardinia și Mykonos.