Fosta asistentă TV, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care informează că area de făcut câteva dezvăluiri incendiare despre anumite persoane.

Mai mult, vedeta a precizat că este vorba despre trei femei și că bărbații sunt scoși din acestă ecuația.

Bianca Drăgușanu a mai precizat că este un om corect și asumat și că tot ceea ce spune poate să și demonstreze.

„Eu sunt un om foarte corect și asumat. Sunt asumată cu toate deciziile și întâmplările din viața mea. Și sunt asumată cu tot ce spun, iar în momentul în care eu spun ceva, am și dovezi la ce spun. Nu mă bazez pe puterea altor persoane, mă bazez pe mine, pe adevăr și pe lucrurile pe care le pot demonstra.

Acum stau să mă gândesc dacă ar fi în avantajul meu (..) Având în vedere că sunt o femeie asumată, independentă și fericită, stau pe gânduri dacă să vă spun adevărul sau nu, referitor la trei persoane de sex feminin, masculii sunt scoși din ecuație.

Stau să analizez foarte smart toată ecuația, pentru că dacă încep să vorbesc despre acest persoane, s-ar putea să le fac un avantaj, chiar dacă aș vorbi adevărul, vorbind despre ele, ele fiind niște nimeni, cu toatele trei, sunt sigură că pot să devină cineva doar datorită faptului că vorbesc eu despre ele’, spune Bianca Drăgușanu pe reţelele de socializare.

Va ieși scandal

Fosta soție a lui Alex Bodi a mai notat că, în cazul în care face dezvăluirile despre care vorbește, va ieși un scandal uriaș deoarece niciuna dintre ele nu va recunoaște nimic iar ea va trebui să vină cu probe și dovezi.

”Să vă zic sau să nu vă zic. Dacă vă zic, începe scandalul pentru că nu o să recunoască niciuna dintre ele nimic și eu va trebui să vin cu probe și dovezi.

Înainte să încep să vorbesc despre ele, dacă o să-mi iasă mie ecuația asta pe plus, aș vrea să le transmit un mesaj: potoliți-vă, pentru că dacă voi sunteți niște femei rele și prin asocierea cu mine sunteți băgate în seamă, asta nu înseamnă că aveți dreptate.

Evident că va ieși un scandal pentru că voi nu veți recunoaște nimic din ceea ce urmează să zic eu despre voi, și veți da din nou în mine și eu va trebui să arăt niște dovezi. Ce mi se pare de-a dreptul aberant e poziția acestor femei care se leagă de mine.

Niciuna dintre ele nu semnifică ceva pentru cineva, nu pot fi exemplu pentru ceva, niciuna dintre ele nu își poate justifica veniturile sau statutul social, sunt doar niște atârnătoare, nebăgate în seamă, care prin asociere cu mine apar. Ca ciupercile după ploaie, și cum apar așa dispar’, a mai spus ea.