Toată lumea a fost surprinsă când a aflat de arestarea lui Alex Bodi. Oamenii legii au descins la mai mulți interlopi și au făcut arestări pe bandă rulantă. Chiar ministrul de Interne, Marcel Vela, a avut o reacție dură în acest caz.

Bianca Drăgușanu, reacție dură după arestarea lui Alex Bodi!

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost reținut, fiind acuzat de proxentism. Milionarul a fost ridicat de mascați în timpul unor ample percheziții. După gratii a ajuns și nașul de cununie a lui Bodi, interlopul sibian, ”Tâmplaru”, bănuit că el ar fi capul rețelei.

Cei de la Antena 3 au vorbit cu un bărbat care a fost în conflict cu interlopii, alături de care ar opera Alex Bodi, eși acesta poza într-un respectabil om de afaceri.

Milionarul Alex Bodi a ajuns la sediul DIICOT Craiova. După câteva ore de audieri, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, supranumit idolul femeilor, a fost reținut pentru că ar face parte dîntr-o rețea de proxeneți condusă de Clanul Tâmplaru, iar acuzațiile nu se opresc aici.

În 2015, Bodi care se prezenta un onorabil om de afaceri, ar fi atacat cu răngi un luptător MMA. Nu singur, ci cu ajutorul interlopilor, alături de care este suspectat că face trafic cu fete pentru prostituție.

Mircea Ursu, luptător MMA, a descris cât de violenți sunt membrii clanului apropiat de Bodi și cum acționează aceștia în grupuri organizate. ”M-au atacat pe mine 14 înși și au fugit ca potârnichile. Acționează în grup!”

Săltat a fost şi sibianul Adrian Tâmplaru, nimeni altul decât naşul de cununie al lui Alex Bodi. Interlopul este acuzat că ar fi capul reţelei de proxenetism din care face parte şi finul său, a intrat la audieri prin uşa din spate, iar a apoi a ajuns după gratii.

Bianca Drăguşanu spune că este convinsă de nevinovăţia lui Alex Bodi. ”Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva. Eu am aflat acum din presă. Eu nu știu nimic despre acuzațiile care i se aduc, dar sunt convinsă că se va dovedi că este nevinovat. Sunt convinsă că va ieși ok din situația asta, așa cum a ieșit de fiecare dată din orice situație. Îmi pare rău încă o dată. Sunt sigură va fi bine”, a declarat fostia soţie a lui Bodi, conform Antena 3.

Prejudiciul total în dosarele penale în care s-au efectuat percheziţii şi descinderi în aşa numita ”Zi Z” se ridică la aproape 190 de milioane de lei şi circa 160.000 de euro. În ”Ziua Z”, aşa cum a denumit-o Marcel Vela, au fost realizate 619 misiuni.