Astfel, Gigi Becali este de părere că Guvernul trage în jos economia României și are o viziune de-a dreptul apocaliptică despre ceea ce va urma.

„Ce mai contează fotbalul când vezi 500 – 600 de oameni afectaţi de coronavirus? Eu nu vreau să critic Guvernul, dar nu se poate aşa ceva! Ce facem? Dormim? Dacă nu ştiţi, daţi-vă la o parte! Să vină oameni de afaceri care se pricep. Vin eu cu alţi zece oameni pe care îi aleg”, spune Becali, citat de Gândul.ro.

„Vom muri de foame”

De asemenea, șeful FCSB susține că românii riscă să ajungă să moară de foame dacă nu se iau, urgent, măsuri. Și insistă că nu așteaptă ajutor de la stat, ci că are soluții.

„Nu vreau bani. Daţi-vă la o parte! Nu e nicio ruşine dacă nu ştiţi. Vin eu. Lăsăţi oamenii care se pricep. Altfel, va fi vai de capul nostru… Vom muri de foame. Să nu credeţi vreodată că mă bucur de această pandemie, din contră. Dar trebuie să ne gândim şi la viitor, nu doar la prezent”, a mai spus Becali, potrivit sursei citate.

Becali vine și cu o soluție pentru România și anume să se împrumute masiv, să tureze motoarele economiei și să demareze în trombă, de pe loc.

„Criza de coronavirus ne poate fi benefică. Vin românii, aduc şi banul şi dacă injectăm şi noi măcar 20 – 30 de miliarde putem să plecăm de pe loc şi să îi prindem din urmă (n.r. pe străini)”, a mai spus Bcali.