Simona Halep a fost văzută împreună cu Sabin Topala, un kinetoterapeut cu multă experiență. Acesta a ajut-o pe sportivă să se pregătească pentru o posibilă revenire în tenis, dar și pentru alte evenimente.

Simona Halep a mers la un restaurant cu Sabin Topala

Sabin Topala este și fost fotbalist. Acesta a jucat la Unirea Slobozia. În momentul de față, conduce echipa de kinetoterapie a clinicii Kinetic Sport & Medicine.

Clinica se descrie ca fiind „cea mai modernă de kinetoterapie din sistemul privat de sănătate românesc”

Jucătoarea din Constanța l-a ajutat în ianuarie pe fostul fotbalist să sărbătorească 28 de ani. Cei doi au decis să să meargă la un restaurant cu Yutaka Nakamura.

Este vorba despre celălalt kinetoterapeut din echipa fostului număr unu mondial.

Amintim că Simona Halep a transmis un mesaj optimist, când se afla la Dubai.

Sportiva s-a arătat încrezătoare că va obține o reducere semnificativă a suspendării de patru ani.

Aceasta a scris că „a luat sfârșit” coșmarul pe care l-a trăit timp de un an și jumătate.

În momentul de față, a spus ea, așteaptă decizia cu capul sus și vrea să le mulțumească „fanilor, jucătorilor, foștilor jucători, legendelor, sponsorilor și tuturor pentru sprijinul uimitor”.

simona halep
SURSA FOTO: YouTube, captură ecran

Jucătoarea din Constanța a trecut prin multe momente dificile în ultima vreme

Amintim că jucătoarea din Constanța a trecut prin multe momente dificile în ultima vreme. Aceasta a încercat să-și dovedească nevinovăția prin mai multe modalități, după ce a fost acuzată de dopaj.

Totuși, sportiva va primi un verdict din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) abia în martie, potrivit unor surse.

Din fericire, acest lucru îi oferă puțin timp pentru a se distra, înainte de a-și relua antrenamentele.

De exemplu, a decis să facă o schimbare de aspect și să petreacă timp cu prietenii cei mai buni. Printre ei se numără mai ales Georgiana Herda.

În schimb, campioana a primit și vești proaste. Nina Wennerstrom, managerul recomandat de Patrick Mouratoglou, a înlocuit-o pe sportiva din România chiar cu o rivală din circuitul WTA.

Este vorba despre Jasmine Paolini, cea care a triumfat săptămâna trecută la turneul WTA 1000 de la Dubai. Italianca a învins-o pe Sorana Cîrstea în semifinale. Scorul a fost de 6-2, 7-6(6).