Prognoza meteo: ANM anunță cum va fi vremea de Sfântul Andrei și de 1 Decembrie 2019.

În regiunile centrale, vestice și sud-vestice se vor înregistra temperaturi mai ridicate față de cele specifice acestei perioade iar regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile vestice și nord-vestice și deficitar în jumătatea estică a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal al perioadei.

Vremea la București de Sfântul Andrei

Cerul se anunță parțial noros, iar temperaturile maxime se vor încadra între 13°C și 3°C. Vântul va sufla cu 10 km/h dinspre SV iar șansele de precipitații se mențin ridicate.

Vremea la București de 1 Decembrie

De Ziua Națională a României, cerul va fi noros, iar temperaturile scad dramatic, astfel că valorile maxime și minime se vor încadra între 5°C și -2°C. Vântul va sufla cu 8 km/h.

Vremea la munte de Sfântul Andrei

Cerul se anunță parțial noros, cu maxime și minime ce se vor încadra între 8°C și -2°C. Vântul va sufla în rafale de 39 km/h timpul zilei iar pe timpul nopții va ninge.

Vremea la munte de 1 Decembrie

Temperaturile scad dramatic pe 1 decembrie. Cerul va fi parțial noros. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 2°C și -4°C.

Temperaturi de Sfântul Andrei în România

La Alba Iulia se vor înregistra temperaturi cuprinse între – 10 grade și 1 grad iar la Arad minimele vor atinge – 9 grade și maximele vor ajunge până la – 3 grade. La Constanța se răcește, iar temperatura minimă atinge -14 grade, în timp ce temperatura maximă nu va depăși 5 grade C. Minime de -8 grade sunt la Cluj-Napoca, iar temperaturile maxime ajung până la -2 grade Celsius.

Temperaturi de 1 Dembrie 2019 în România

De Ziua Națională a României, vremea se încălzește pe tot teritoriul țării, astfel vom avem temperaturi cuprinse între 6 și -1 grad la Alba Iulia, 7 și 0 grade la Arad, iar la Constanța maximele vor atinge 8 grade Celsius iar temperatura minimă va fi, de asemenea, cu plus, adică 2 grade Celsius. În vestul țării, la Cluj Napoca, se vor înregistra temperaturi maxime de 4 grade, iar cele minime se duc până în -2 grade Celsius

 

Cluj Napoca: 4, – 2 grade C