Mai avem doar trei zile din ultima lună de vară a anului, dar vremea continua să fie caniculară. Nici ziua de azi nu va face excepție. În sudul și în vestul țării va fi caniculă, iar după-amiaza disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și pe arii restrânse va depăși pragul critic de 80 de unități.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când pe arii restrânse la deal, la munte și în nord-vestul teritoriului vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Temperaturile maxime se vor situa între 26 de grade în nordul litoralului și 36 de grade în sudul și în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre 8…9 grade.

În Capitală, maxima zilei de mâine va fi de 33 de grade. Cerul va fi senin toată ziua, iar disconfortul termic se va mai reduce puțin. Minima atinsă în miezul nopții va fi de aproximativ 17-18 grade Celsius. Bucureștenii au parte de o zi plăcută din punct de vedere termic.