Vremea frumoasă de până acum va eveni doar o amintire frumoasă. De luni, vine iarna. Temperaturile scad de săptămâna viitoare și vom avea parte de precipitații. De marți, vine iarna în toată țara.
Meteorologii anunță vreme frumoasă astăzi. La orele amiezii deosebit de caldă în majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zonele joase de relief din centru, sud şi est, unde în primele ore ale intervalului şi din nou în a doua parte a nopţii, pe arii restrânse va fi nebulozitate joasă sau ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 18 şi 25 de grade, iar cele minime între 3 şi 14 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei.

Luni, în jumătatea de nord a ţării vremea se va răci uşor faţă de ziua anterioară, însă valorile termice vor continua să se situeze peste mediile multianuale, vor fi înnorări temporare, iar cu o probabilitate mai mare în a doua parte a nopţii, pe arii restrânse va ploua slab. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, condiţii în care temperaturile diurne vor fi în continuare cu mult mai ridicate decât cele climatologic specifice datei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 27 de grade, iar cele minime între 3 şi 14 grade. În primele ore ale intervalului, pe arii restrânse va fi ceaţă.

Miercuri vom avea parte de frig şi în regiunile sudice. Vremea se va răci accentuat şi în regiunile sudice, astfel cã în mare parte din ţară se vor înregistra valori termice mai scăzute decât cele climatologic specifice perioadei. Probabilitatea pentru apariţia precipitaţiilor va fi ridicată în majoritatea zonelor, iar în cele montane vor fi mai ales ninsori.