Jurnalista Adina Anghelescu a prezentat în exclusivitate la Antena 3 informații noi din cazul Caracal. Au fost prezentate detalii despre Ștefan Risipiceanu, complicele lui Dincă.

Conform informațiilor, pe pilota din camera lui Gheorghe Dincă s-au găsit urme de salivă care îi aparțin lui Risipiceanu.

„Pe aceeași pilotă s-a regăsit și saliva Luizei, dar și ADN de la celulele epiteliale în exces care îi aparțin lui Risipiceanu, atât pe pilota din camera lui Gheorghe Dincă, dar și pe o pilotă dintr-un hambar unde dormea acesta. De asemenea, ADN-ul lui Ștefan Risipiceanu a fost descoperit și în mașina lui Dincă”, a declarat Adina Anghelescu la Antena 3.

Jurnalista a mai precizat că în urmă cu zece zile, anchetatorii au primit și „memoriile” lui Dincă, scrise în închisoare, unde apare menționat și violul la care a participat Risipiceanu.

„Referatul respectiv nu cred că va fi dat publicității, având informații îngrozitoare. În acele memorii Dincă a scris că a bătut-o crunt pe Luiza Melencu, dar că Luiza a mai fost ținută încă 3-4 zile. Rezultatul problelor biologice singure nu puteau să ducă la reținerea lui Risipiceanu, acesta au fost coroborate cu declarația lui Gheorghe Dincă”, a mai precizat Adina Anghelescu.

Ștefan Risipiceanu nu a recunoscut vioul atunci când a fost ridicat de Poliție și ar fi spus „de ce mă rețineți că nu am violat pe nimeni”, deși acesta nu a fost anunțat anterior că a fost reținut pentru viol.

„În fața judecătoarei Risipiceanu nu a recunoscut nimic în ceea ce privește violul Luizei, însă, a spus că a participat la mai mult violuri, dar nu și la Luiza”, a mai mărturisit jurnalist Adina Anghelescu.