Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat marți un atac virulent la adresa lui Klaus Iohannis, criticând în termeni aspri prestația șefului statului din timpul conferinței de presă.

Astfel, Ciolacu arată cu degetul spre guvernarea liberală, despre care spune că nu a adoptat măsuri concrete pentru a limita răspândirea epidemiei de coronavirus.

”Fatalismul mioritic al domnului Iohannis”

”În sfârșit, președintele Iohannis ne-a spus care e secretul luptei sale cu pandemia: NOROCUL! Ca la păcănelele atât de dragi Guvernului Său!

Fatalismul mioritic al domnului Iohannis nu ține loc de măsuri concrete.

Nu poți să stai doar cu ochii pe data alegerilor și să privești de la Cotroceni cum totul se prăbușește în jurul tău.”, a scris președintele PSD pe Facebook.

În plus, Marcel Ciolacu a vorbit despre o serie de inițiative legislative pe care social-democrații le-au votat în Parlament.

”Viitorul depinde doar de noi”

”Cred cu tărie că viitorul depinde doar de noi, de fiecare dintre noi, nu de noroc. De aceea, astăzi în Parlament PSD a votat o serie de legi așteptate de întreaga societate:

–  Acordarea stimulentelor pentru profesori și personalul auxiliar (din fonduri europene)
– Pachetul minim de servicii – o lege esențială făcută în colaborare cu UNICEF, prin care copiii fără posibilități vor primi o șansă în viață pe care nimeni nu le-a dat-o până acum (din fonduri europene)
–  Respingerea ordonanței criminale și ANTINAȚIONALE prin care Guvernul PNL a încercat, din nou, să vândă avuția națională – perlele economiei românești – CEC, Hidroelectrica, Eximbank și tot ce a mai rămas românesc și profitabil
– Confiscarea extinsă a averilor – toți cei care nu vor putea justifica de unde au acumulat averi colosale le vor pierde fără drept de apel.

O țară nu se conduce la NOROC! Vom lupta în continuare pentru siguranța locurilor de muncă! Pentru un trai mai bun! Pentru investiții în oameni, nu în păcănele!”, a adăugat Ciolacu.

Foto: INQUAM / George Călin