Liderul Pro România, Victor Ponta, lansează un atac fără precedent la adresa lui Dacian Cioloș. Ponta declară că „prietenia” lui Macron cu Vladimir Putin va avea efecte și în România. Cioloș va primi ordinele și va executa mai departe în România și Parlamentul European în așa fel încât să nu-l supere pe „prietenul Putin”.

”Vladimir Putin a fost primit ca un adevarat “prieten” de Emmanuel Macron .

Dar – se stie cum spun francezii : « Les amis de mes amis sont mes amis »/ adica Dacian Ciolos ( care zice ca e “prieten” cu Macron ) este prietenul lui Putin! Si cum Ciolos este “prieten” si sustinator al lui Dan Barna inseamna ca Barna e si el prieten cu Putin, nu?

Puteti sa ma ajutati cu orice declaratie a domnului Ciolos prin care isi spune opinia despre intalnirea Macron – Putin? Il critica sau il lauda pe Macron pentru aceasta idee? A fost prezent si a turnat in pahare, sau macar a asteptat in parcare cu “baietii” de la Security? A primit ordinele de la “Seful” ce sa faca mai departe in Parlamentul European sa nu il supere pe “Prietenul Vladimir”? Si in Romania?

Sa fim realisti – ca orice bun si disciplinat francez Ciolos o sa puna rapid in practica toate deciziile luate de domnii Macron si Putin / si la Bruxelles si la Bucuresti!

Macar sa dormim linistiti – Emmanuel si Vladimir vegheaza pentru noi ( prin omul lor Dacian)!”, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.