Postarea Vioricăi Dăncilă vine după ce Ludovic Orban a interzis alocarea de fonduri către primăriile PSD.

Ce a transmis Viorica Dăncilă

„Această vendetă politică a domnului Orban este de-o gravă injustețe și nu aduce nimic bun comunităților, fie ele conduse de primari PSD sau PNL. Am spus de nenumărate ori că avem nevoie de autorități și conducători ai statului care să-i reprezinte PE TOȚI ROMÂNII, nu indivizi care iau măsuri discreționare în funcție de culoarea politică și interesele de partid.

Domnul Orban are senzația că se răzbună pe PSD, însă, în realitate, se răzbună pe români. Îi amintesc că pe durata mandatului meu toți primarii au primit bani de la Guvern, indiferent din ce partid erau.

Din păcate pentru noi toți, lipsa de maturitate a actualului Executiv și setea de a face rău Partidului Social Democrat vor avea, din ce în ce mai des și mai accentuat, consecințe grave pentru oameni”, a scris aceasta pe Facebook.

Revedere emoționantă pentru Viorica Dăncilă

Într-o altă ordine de idei, Viorica Dăncilă a făcut o altă postare în care a anunțat că este bucuroasă că s-a revăzut cu membrele din Organizația femeilor social-democrate.

„M-am bucurat astăzi la revederea colegelor din Organizația femeilor social-democrate, alături de care am petrecut mulți ani în partid, implementând proiecte și susținând politici și măsuri active pentru egalitatea de gen și promovarea drepturilor femeii.

Avem o echipă puternică și dedicată acestor proiecte de care România are atâta nevoie și sunt mândră să le fiu alături!”, a transmis aceasta în noua postare.