O nouă criptomonedă, ORACOL XOR, creată de către doi antreprenori români, care permite un model inovator de tranzacționare doar prin telefonie mobilă, fără conexiuni la Internet, va fi lansată la București, arată un comunicat remis, joi, MEDIAFAX.

“Acest proiect, început în urmă cu doi ani, împreună cu un alt partener român, a fost lansat la nivel de ofertă inițială la 1 iunie și avem deja cereri de pe patru continente. Principalul avantaj pentru viitorii investitori, alături de valoarea acestei criptomonede, este acela că vor putea tranzacționa ORACOL XOR doar prin rețele telefonice GSM, fără Internet”, a declarat Adrian Florea, fondator al proiectului ORACOL XOR.

Potențialii investitori vor beneficia de un discount de 40% la achiziție, până în data de 30 iunie, de 30% până la sfârșitul lunii iulie, respectiv de o reducere de 20% până la 1 septembrie 2019, a declarat acesta.

Criptomoneda va fi prezentată în premieră în România, la standul companiei Daicore, platformă de intermediere care permite accesul la finanțare, precum și diminuarea riscurilor investitorilor interesați de proiecte CRIPTO.

Platforma Daicore, a reușit să atragă, în numai cinci luni, mai mulți clienți din domeniul criptomonedelor, printre care ORACOL XOR, Coreto, Kassy, Migrant Coin, Core Token sau Versatelis.