Andra a izbucnit în lacrimi când a văzut-o pe Beyonce

Miercuri, 31 mai 2023, Andra a trecut printr-unul dintre cele mai emoționante momente din viața ei. Vedeta a participat, alături de surorile ei, la concertul live al lui Beyonce, de la Londra (Anglia), susținut în cadrul turneului său „Renaissance World Tour”.

În momentul în care și-a văzut idolul pe scenă, Andra a izbucnit în lacrimi de bucurie.

„Cel puțin o dată în viață, trebuie să vezi un concert live al idolului tău! Am hotărât că nu mai amânăm, așa că: BEYONCE venim! Suntem o gașcă de fane înfocate, promitem să facem atmosferă faină la concert! Eu am multe lucruri în comun cu surorile mele, iar unul dintre ele este faptul că ne place la nebunie Beyonce!!!

Așa că sunt tare bucuroasă că am fost cu Aura și cu Diana la Londra să ne îndeplinim visul de o vedea în concert. E greu de povestit ce am simțit când a intrat pe scenă!”, a scris, miercuri, Andra pe contul ei de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

De ce Andra și Cătălin Măruță nu au putut merge la nunta lui Smiley?

Cu câteva zile în urmă, Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele și și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu și a ofițerului de stare civilă, apoi au petrecut, alături de rudele și prietenii lor, la Orangeria Iris, o seră aflată la liziera Pădurii Snagov. Spre surprinderea fanilor lor, Andra și Cătălin Măruță, care sunt colegi de muncă cu Smiley de ani de zile la PRO TV, nu au fost prezenți la marele eveniment.

În timpul emisiunii TV „La Măruță”, prezentatorul TV a intrat în transmisiune video cu Smiley pentru a-și cere scuze în mod public pentru că nu a fost prezent la nunta sa.

Potrivit spuselor sale, el și Andra au trebuit să respecte un contract semnat cu un an de zile în urmă, în care el trebuia să prezinte un eveniment privat, iar ea să cânte. Vedeta i-a dat asigurări lui Smiley că se va revanșa cu un grătar.

„Chiar dacă tu și Andra nu ați ajuns, am văzut filmulețul Andrei de la concert, am primit urările, dar vezi că aștept grătarul ăla, că ai zis că dacă nu vii la nuntă… măcar asta”, i-a zis cântărețul de muzică pop.

„Abia aștept! Uite, când vă întoarceți din luna de miere, abia aștept să facem treaba asta. Noi aveam, exact cum îți spusesem și mai demult, contractul ăsta care era de un an și ceva, și Andra, pe scenă, a zis că trebuia să fie alături de Smiley, a cântat piesa voastră”, a spus, la rândul său, Cătălin Măruță.