Nicușor Dan susține că bucureștenii nu vor avea probleme cu apa caldă și căldura. Totuși, acesta a subliniat că până în primăvară vor fi multe avarii în rețeaua de distribuție.

„Toată lumea va avea căldură și apă caldă, dar o să avem câteva sute de avarii pe care, promisiunea este ca în modul cel mai transparent, o să le rezolvăm în cel mai scurt timp posibil.

Asta este miza pentru aceste următoare săptămâni, bineînțeles, începând din primăvară, când vremea o va permite. Între timp, o să luăm bani europeni și o să începem să facem treabă serioasă de înlocuire a rețelei.

Specialiștii știu deja care sunt locurile în care trebuie să intervenim cel mai repede și îmbunătățirile, în 2 ani, or să fie sensibile”, a transmis primarul general ales al Capitalei la Digi 24.

Nicușor Dan a anunțat când va depune jurământul

Primarul ales al municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan, a anunţat, marţi seară, că joi va depune jurământul pentru a prelua funcţia de edil al Capitalei.

„Joi la amiază, peste o zi şi jumătate, joi la amiază o să depunem jurământul – primar şi consilieri generali – şi de atunci o să intrăm în mandate”, a arătat Dan, la Digi24 TV.

Curtea de Apel Bucureşti l-a validat, luni, pe Nicuşor Dan în funcţia de primar general al Capitalei, după ce instanţa a respins toate cele 52 de apeluri formulate în acest caz, decizia instanţei fiind definitivă.

Pe 12 octombrie, Nicuşor Dan a fost validat de Tribunalul Bucureşti în funcţia de primar general al Capitalei, însă el nu şi-a putut prelua mandatul, deoarece decizia instanţei a fost contestată de 52 de persoane.

Curtea de Apel a respins luni cele 52 de apeluri ca fiind tardiv formulate şi l-a validat pe Nicuşor Dan în funcţia de primar general.

Întrebat recent dacă are emoţii pentru majoritatea PNL-USR care ar trebui să-l susţină în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, Nicușor Dan a declarat că a avut până acum discuţii foarte constructive atât cu cei din echipa de consilieri a PNL, cât şi cu cei din echipa de consilieri a USR-PLUS.