Irina Loghin s-a confruntat cu dificultăți, încă de mică. Din fericire, aceasta a beneficiat de o susținere foarte mare chiar din partea tatălui. Marea artistă a vorbit astfel despre relația dintre ea și părinții ei.

Irina Loghin a făcut dezvăluiri emoționante despre tatăl său

Tatăl său i-a fost alături aproape în fiecare moment. Totodată, acesta i-a oferit mai multe sfaturi importante de-a lungul timpului.

„L-am luat și pe el în turneu cu mine. Tata era mândru, mai ales când venea lumea să se fotografieze cu mine. Eram obosită după atâtea ore și îi spuneam să mergem”, a dezvăluit marea artistă, într-un interviu realizat de Dan Negru.

Regina muzicii populare românești a dezvăluit că nu îl visează foarte des pe tatăl ei. Chiar și așa, îl are mereu în minte și în inimă.

„A trăit până la 79 de ani. Îi spuneam Ticu. Îl visez foarte puțin, ca un tablou. Îl visam ca atunci când mergeam înaintea lui când ne aducea pâine. Îl simt tot timpul. Părinții care au știut să ne educe și care tot timpul au fost corecți cu copii, chiar și prin toate greutățile prin care treceau, nu poți să îi uiți”, a mai spus Irina Loghin.

Câteva momente din copilărie i-au marcat viața

Aceasta a vorbit ulterior și despre câteva momente din copilărie care i-au marcat viața. Potrivit artistei, nu a fost lăudată niciodată de mama ei, însă tatăl ei se bucura la fiecare apariție.

„Mama nu m-a lăudat niciodată, tata simțeam că se bucură. Nu mi-a spus niciodată – Uite, te-am văzut la TV! (…) Era foarte cochetă, fusese regina balului de la noi din comună cu un costum popular lucrat chiar de ea. Avea o bentiță din catifea verde pe frunte. (…) Erau foarte dibace femeile care țeseau și acum am țesături. Ne-a învățat și pe noi să țesem ca să avem zestre de măritat”, a povestit marea artistă.

Marea artistă a împărtășit secretul vitalității și tinereții sale

Irina Loghin surprinde și prin vitalitatea și forma fizică de invidiat la 84 de ani. Secretul este un stil de viață sănătos, bazat pe o dietă vegetariană. Prin stilul său de viață artista demonstrează de multe ori că pentru ea, vârsta este doar un număr. Dieta vegetariană, exercițiile fizice regulate, dar și o grijă constantă pentru aspectul său, sunt elementele cheie care o ajută să se mențină într-o formă remarcabilă.

„Fructe, legume și cereale – asta e scara mea de hrană. Și un vegetal din avocado. Este destul de dificil, dar eu îl prefer”, a mărturisit artista.

Această abordare a alimentației, adoptată de mulți ani, pare să fie cheia longevității și energiei pentru Irina Loghin.