Adrian Alexandrov nu a mers singur în vacanță?

Adrian Alexandrov, partenerul de viață al Elenei Udrea, a fost recent într-o vacanță la munte. De aici, el a postat o imagine realizată de o a doua persoană. Iubitul fostului ministru apare făcându-și un selfie sau fotografiind peisajul.

Afaceristul nu a inclus-o în pozele transmise din vacanță și pe fiica lor, Eva Maria. Susținătorii fostului ministru al Turismului par a crede că în acest fel, iubitul lui Udrea încearcă să îi transmită acesteia că este pregătit să își refacă viața, cu sau fără fiica sa în peisaj.

Acest lucru este cu atât mai dureros pentru Elena Udrea, care în ultima perioadă suferă din cauza distanței pe care trebuie să o păstreze față de fiica sa.

Situația cuplului este una dificilă. În prezent, fostul politician se află la Penitenciarul Târgșor după ce, pe 7 aprilie 2022, a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Deși Udrea a încercat să fugă prin Vama Giurgiu, pe data de 16 iunie 2022, a fost predată autorităților române.

Într-un interviu dat pe tema relației cu Dorin Cocoș, de care a divorțat în 10 iunie 2013, Udrea a vorbit despre faptul că a fost, probabil, înșelată. La acea vreme ea făcea această distincție:

„Știți, îmi puneți o întrebare… Ați folosit un cuvânt: dacă se va dovedi că am fost înșelată… Pentru o femeie se mai întâmplă să fie înșelată. În așteptări, în viața de familie… Cred că peste tristețea de a fi înșelată am trecut de mult”, a declarat ea în urmă cu mulți ani pentru paginadepolitica.ro.

Iată imaginea postată pe Instagram de către Alexandrov:

Adrian Alexandrov
SURSA FOTO: Instagram, Adrian Alexandrov

Udrea suferă pentru că nu poate fi alături de fiica ei

Imagina postată de Instagram de către Adrian Alexandrov este cu atât mai dureroasă cu cât fostul ministru nu are voie să participe la creșterea fiicei sale. Vă amintim că Udrea face în această perioadă numeroase demersuri pentru a petrece mai mult timp cu fiica sa.

Cu ocazia zilei de naștere a Evei, Udrea i-a transmis un mesaj pe Facebook:

„La mulți ani, iubirea mea! La mulți ani, fetita mea minunată! Îți doresc să fii sănătoasă, puternică și să rămâi plină de iubire în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci și pe care mă rog să o depășești cu bine.

Fii fericită, pentru că tu ești cea mai frumoasă fetiță din Univers, iar eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că te-a adus în viața mea, pe care o faci să strălucească de 5 ani.

Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături, dar fiecare gând al meu este la tine. Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc cel mai mult pe lumea asta”, a scris Elena Udrea pe contul ei de Facebook.