Acuzații extrem de grave la adresa politicienilor care au condus România în ultimii 30 de ani. Problemele din economie au apărut și datorită legilor extrem de proaste care au fost date fără ca antreprenorii să fie ascultați sau să li se ceară soluții.

Un important antreprenor din zona financiară pune degetul pe rană și arată adevăratele probleme cu care se confruntă afacerile din țara noastră. Într-o intervenție extrem de dură avută în cadrul unui eveniment organizat de PNL la Palatul Parlamentului, Ștefan Dumitru a arătat gravele probleme din domeniu. Mai mult, acesta a venit și cu soluțiile care ar trebui puse în aplicare în cel mai scurt timp.

„Măcar dacă nu putem inova în domeniu, să aducem lucrurile și legile la nivel normal. Să ne implicăm cât mai mult. Avem obligația să facem asta. Văd o implicare și modificări care se fac. Clasa politică nu a ținut până acum cont de mediul de afaceri. A întors spatele oamenilor de afaceri și asta s-a văzut în economie. Legile care se fac în clădirea aceasta nu țin cont de opinia noastră. Aceste legi ne afectează foarte mult. Nu comunicăm deloc nu discutăm cu politicienii, iar comisiile parlamentare nu țin cont de realități”, a tunat Ștefan Dumitru.

Antreprenorul a făcut un apel către noul Guvern PNL care ar putea fi investit în funcție luni, după votul camerelor reunite ale Parlamentului. ” Trebuie să îi obligăm să rămână pe acest drum. Să ne implicăm în viața orașelor noastre, în viața companiilor noastră. Să nu avem surprize să se schimbe ceva în rău”, a mai spus Ștefan Dumitru.