Sâmbătă

Vremea va fi frumoasă în sud și în sud-est, în general normal pentru această perioadă a anului. Pe parcursul zilei vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, probabilitatea va fi mai mare după orele amiezii, în nord și nord-est și în zonele de deal și munte.

Duminică vremea va deveni instabilă. Cerul va fi înnorat și se vor semnala averse și descărcări electrice în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de apă vor fi pe arii restrânse mai însemnate, în jumătatea vestică a țării. Izolat va cădea grindină.

Vântul va sulfa slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în regiunile estice, nord-estice și sud estice, dar de scurtă durată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 23 de grade, iar cele minime între 8 și 13 grade.

Luni vremea va fi instabilă. Vor exista înnorări temporar accentuate în cea mai mare parte a țării și se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice și izolat căderi de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 25 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade, scrie Antena 3.