Doar 2% dintre angajații chestionați au recunoscut că au divulgat secrete din compania la care lucrau pentru bani, în timp ce 3% au afirmat că s-au gândit la asta. Majoritatea, de 82%, nu ar tolera un astfel de comportament lipsit de etică, iar 3% nu ar face asta, de frică să nu fie descoperiți. Peste 400 de angajați (10%) au afirmat că nu vând informații, întrucât compania la care lucrează nu deține secrete valoroase.
O altă întrebare a sondajului a vizat criteriile pe care le iau în considerare angajatii atunci când au de ales între mai multe oferte de muncă. Din cei 1.520 de intervievați, 30% ar alege jobul oferit de compania cu o viziune clară de dezvoltare, 22% ar alege în functie de condițiile de muncă impresionante, care să le asigure un anumit confort Pentru 4% dintre angajații care au răpuns la sondaj, este important ca o companie să fie mare si cunoscută, chiar dacă alte companii mai mici pot să îi ofere condiții de lucru mai bune., iar 44% sunt dispuăi să facă compromisuri, dacă pachetul salarial este consistent.
În ultima parte a sondajului, angajatii au fost întrebați dacă ar lucra pentru o companie despre care știu sau cred că nu acționează etic. Jumătate (53%) dintre angajati au declarat ca nu ar lucra într-o companie care nu pune preț pe etică. Pentru 11% dintre angajați, etica nu prezintă un rol la fel de important precum banii, iar 10% dintre ei, mai conștiincioși,  ar accepta jobul, dar ar încerca să aducă o schimbare. Un sfert (26%) ar lucra pentru o astfel de companie, doar dacă nu ar fi alte joburi disponibile.

Sondajele au fost efectuat la nivel național,  pe site-ul de recrutare BestJobs. Acestea fac parte dintr-o serie de sondaje BestJobs ce masoară opinia utilizatorilor într-o varietate de subiecte legate de locul de muncă, economie și carieră.