Andreea Marin i-a lăsat pe toţi românii cu gura căscată!

Ipostaza uluitoare în care a fost surprinsă

Vedeta s-a lăsat fotografiată într-o ipostază în care admiratorii au văzut-o mult mai rar, după ce Andreea Marin a devenit ambasador al UNICEF.

Ea a postat, pe pagina sa de Instagram, mai multe fotografii în care apare îmbrăcată extrem de senzual, într-un decor super iluminat de un candelabru de cristal.

Totul ar avea legătură cu un nou proiect în care Andreea Marin este implicată şi despre care promite că va oferi mai multe detalii în curând, având în vedere hashtag-urile #newproject şi #comingsoon, adăugate la aceste imagini.

“Un weekend magic se încheie… Dar orice final e un nou început!”, a scris Andreea în dreptul ultimei fotografii.

Sursa: Instagram
Sursa: Instagram
Sursa: Instagram
Sursa: Instagram

Admiratorii vedetei au rămas fără cuvinte, iar printre cei care au apreciat imaginile postate de Andreea Marin s-a numărat şi iubitul ei Adrian Brâncoveanu, o prezenţă foarte discretă în spaţiul public.

Ce i-au transmis fanii Andreei Marin?

“Senzualitate, stil , eleganță !!!”

“Superbă MAGNIFICĂ o divă adevărată.”

“Superbă și perfecta eleganța și rafinament super style Cool Beauty Andreea Marin”

“Suavă, sexi si misterioasă in acelasi timp! O frumusețe naturală lăsată să-și urmeze cursul vieții fară operații estetice”

“Aici semeni cu Angela Similea! Ești o tipă magică și surprinzătoare!”

Ca întotdeauna, au fost şi câteva persoane nemulţumite, care i-au transmis divei că acest machiaj şi coafură ar îmbătrâni-o.

Dezvăluiri incredibile din trecutul său: Da, e adevărat, am fost la un pas de a mă sinucide

Andreea Marin este acum o femeie fericită, însă au existat şi momente extrem de grele în viaţa ei, în care s-a gândit inclusiv la sinucidere. Cum a reuşit să treacă peste tot?

“Treceam printr-o insomnie cumplită, nu puteam să adorm, deloc aproape, aveam o furtună interioară, o durere în piept, o simțeam aproape în fiecare zi, mă trezeam dimineața cu ochii în lacrimi deja…

Și ce supărare să fi avut peste noapte?! Am luat un medicament care a avut acest efect advers.

Da, e adevărat, am fost la un pas de a mă sinucide. Erau niște lucruri inexplicabile și uneori și cei din familie se uită la tine și se întreabă: Mă, dar ce tot atâta ești supărată de nu-ți mai trece? Zi după zi ai un necaz, de fapt ce ți s-a întâmplat?

Ai un copil, ai casă, ai masă, care e problema?”, povestea Andreea Marin într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă.