Andreea Marin și-a surprins fanii! Vedeta a dezvăluit că a avut COVID: N-a fost o plăcere

Într-o emisiune de la Prima TV, Andreea Marin a dezvăluit că a fost infectată cu coronavirus, în ciuda faptului că s-a vaccinat cu schema completă. Aceasta a precizat că experiența nu a fost una plăcută și că a fost nevoită să stea în casă timp de 14 zile.

„Am fost puțin bolnăvioară în ultima perioadă și am stat acasă, ceea ce înseamnă că la un moment dat n-am mai putut să stau și m-am ridicat din pat. Am trecut și eu prin această experiență a COVID-ului de curând. N-a fost o plăcere. Mare parte din echipa cu care am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat, mare parte din echipă s-a îmbolnăvit. Probabil s-a transmis foarte ușor această variantă de la unul la altul. Și uite așa am trecut prin 14 zile de stat cuminte acasă.”, preciza vedeta.

Andreea Marin: Am fost păzită de vaccin

”Zâna surprizelor” a precizat că nu a avut o formă gravă a bolii și că vaccinul anti-COVID a protejat-o. Aceasta a mai spus că a aflat cât de mare este diferența atunci când ești vaccinat.

”Nu este o experiență plăcută, asta este, însă eu fiind vaccinată acum 5 luni și ceva, cu alte cuvinte am mai pierdut din apărare, eu totuși am avut o variantă ușoară. Am fost păzită totuși de vaccin. Când am ajuns la spital să-mi fac analizele, după ce am trecut prin boală, să mă asigur că totul e bine pulmonar. Am înțeles foarte clar, vorbind cu medicii de acolo, e o concluzie trasă de medici, la nivel mondial, cât de mare este diferența atunci când ești vaccinat.”, spunea aceasta.

Ce simptome a avut aceasta

Andreea Marin a dezvăluit că a avut simptomele unei gripe puternice, respectiv dureri de cap, de mușchi, de corp, temperatură și dureri în gât.

”Am stat câteva zile la pat, am avut simptomele unei gripe puternice. Cu dureri de cap, de mușchi, de corp, temperatură, dureri de gât. În fine, nu e plăcut, dar am trecut și prin asta”, a declarat Andreea Marin pentru sursa citată.

Vedeta a subliniat că nu face reclamă vaccinului și că atunci când spune că vaccinul a contat foarte mult, o spune prin prisma experiențelor proprii.

„Am urmat tratamentul, am făcut tot ceea ce trebuie. Am urmat tot ce mi-a zis medicul. M-am izolat de cei din jur. Anterior, fiica mea a fost bolnavă, așa cum deja știți. Fiecare are părerea sa, eu am ales să fac vaccinul. Am văzut clar din această experiență cât a contat. Am făcut o formă ușoară comparativ cu ceilalți care nu au vaccinul. Este strict concluzia mea, nu fac reclamă vaccinului.

Violeta nu a stat acasă. Am trecut prin boală amândoi, dar suntem liberi (n.r.: Adrian Brâncoveanu, iubitul vedetei). Am avut grijă unul de celălalt. Am depășit în paralel acest impas”, a mai spus Andreea Marin.