S-a căsătorit sau nu Andreea Marin în secret cu Adrian Brâncoveanu? Această întrebare a apărut în clipa în care fanii s-au trezit în fața unei fotografii care a lăsat loc la interpretări. Și asta pentru că de aproximativ patru ani, Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste cu diplomatul Adrian Brâncoveanu. Cum relația lor este cât se poate de serioasă, mulți au așteptat ca cei doi să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu.

Recent, însă, prezentatoarea TV și-a pus pe jar fanii. Ea a postat pe afișat pe rețelele de socializare o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie albă. Imediat, internauții s-au gândit că vedeta se căsătorește cu iubitul ei, mai ales după remarca făcută de un coleg. ”Hopa, s-a furat mireasa”, a spus cel care o filma pe vedetă în timp ce ea zâmbea larg.

Andreea Marin a lămurit însă misterul. Ea nu s-ar fi căsătorit în secret. Vedeta a ținut să dea o declarație și să elimine toate speculațiile apărute. Andreea Marin a susținut că a fost vorba de fapt despre un nou proiect de suflet.

Andreea Marin: E adevărat că e o rochie albă

”E adevărat că e o rochie albă pe care am îmbrăcat-o printr-o alte rochii, dar nu e vorba despre o nuntă sau pregătirea ei, ci e vorba despre un proiect inovativ, revoluționar, care s-a filmat și s-a făcut ieri în noul meu loc de muncă. Sunt imagini superbe, foarte frumoase. Fotografiile sunt tare frumoase, multe in ipostaze moderne, altele în ipostaze vintage, e un concept care va aduce la lumină o inovație și în curând veți afla de ce această inovație stochează amintiri de o viață întreagă”, a spus Andreea Marin la Antena Stars.

Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior din 2006 până în 2013. După divorțul tumultuos, Andreea Marin s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk, chiar în anul în care a divorțat. Căsnicia celor doi a durat doar un an. Vedeta are o fată din mariajul cu Ștefan Bănică Jr. Ea a spus, recent, că își mai dorește un copil, dar lasă acest lucru în seama divinității.

Sursă foto: Facebook Andreea Marin