Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au decis să își petreacă cocnediul în Capri, însă nu au fost singurii. Potrivit ultimelor imagini, Jennifer Lopez și Ben Afflek au ales și ei aceeași destinație, iar cele două cupluri au fost surprinse în aceeași fotografie, scrie Spynews.ro. 

De menționat este faptul că, acest lucru relevă că locația aleasă de cei doi este una pe care inclusiv vedetele americane o aleg pentru a se putea relaxa.

Din imaginile publicate, se poate observa că Andreea Marin este în culmea fericirii. Totodată, vedeta și-a ales și una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță, deci are toate motivele.

În ceea ce privește relația cu diplomatul Adrian Brâncoveanu, deși sunt împreună de ceva timp, cei doi nu și-au oficializat relația și nici nu au vorbit despre o eventuală căsătorie, însă par să se înțeleagă de minune.

Cei doi petrec împreună foarte mult timp, iar la un momentdat vedeta a declarat că iubitul ei a ajutat-o foarte mult la tot ceea ce ține de construcția și amenajarea casei, care este transformată acum într-un altar al creației.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat

De cealaltă parte, Jennifer Lopez trăiește și ea o poveste de dragoste. Chiar dacă are 52 de ani, artista uimește întotdeauna cu aparițiile sale și pare că nu îmbătrânește deloc.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat recent. Povestea lor de dragoste a fost una care a generat mai multe controverse, fiind ca o filă ruptă dintr-un film. Cei doi au format un cuplu și în urmă cu 17 ani și la momentul acela cei doi se logodiseră, însă s-au despărțit din mai multe motive.

După ani buni de la despărțire, cei doi au decis să își mai dea o șansă, iar destinele lor s-au întâlnit din nou într-un punct comun. În prezent, cuplul ”Bennifer” pare mai fericit, dar și mai puternic ca niciodată.