Prezentatoarea TV, Andreea Marin a surprins pe toată lumea cu ultima sa postare pe Instagram. Aceasta a îmbrăcat rochia albă și și-a surprins fanii cu o declarație de zile mari.

Andreea Marin, care se iubește de câțiva ani cu Adrian Brâncoveanu și care recent a declarat că este pregătită să mai aducă un copil pe lume, se pare că este gata și pentru un alt mare pas din viața sa În această dimineață, în timp ce se lăsa pe mâna specialiștilor pentru un look perfect, un coleg de breaslă a făcut o mărturisire șoc. Bărbatul a declarat în video-ul ce a ajuns viral că fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. este în rolul de mireasă furată.

”Hopa, s-a furat mireasa”, a spus cel care o filmează pe vedetă în timp ce pregătește de filmarea unui nou proiect.

După replica bărbatului ce se aude pe fundal în video-ul pe care-l găsești și tu mai jos, Andreea Marin a reacționat imediat. Surprinzător, fosta prezentatoare TV nu s-a arătat deloc supărată de remarca colegului, ba din contră, a continuat și ea gluma, punând parcă și mai multe paie pe foc.

Andreea Marin: Sunt mireasă

Vedeta s-a declarat o mireasă în toată regula, care-și așteaptă mirele. Să fie oare acesta un apropo pentru actualul bărbat care i-a cucerit inima sau totul se rezumă doar la un nou proiect profesional.

Un răspuns clar nu avem deocamdată, însă cert este că diva radiază de fericire, iar albul i se potrivește minune, unde mai pui că rochia îmbrăcată este una lungă, foarte elegantă, exact ca una pe care toate femeile și-ar dori să o poarte în ziua cea mare.

”Sunt mireasă”, a spus la rândul său și Andreea Marin, imediat ce colegul său a făcut o glumă ce ne duce cu gândul la o căsătorie reală între ea și actualul partener de viață, mai tinerel cu 11 ani decât prezentatorea TV.

Captură foto Instagram