Andreea Marin are o frumoasă relație amoroasă cu Adrian Brâncoveanu. Recent, vedeta TV a dezvăluit mai multe secrete din relația lor. Cum se înțeleg acum cei doi?

”Viața e cum e, ne oferă și surprize câteodată. Nu am regrete deloc. Nu cred că e nevoie decât de un motto de care să te ții, că dacă ai prea multe, nu faci nicio mare treabă în viață. Să crezi în ceva și să mergi pe linia dreaptă spre a împlini ceea ce îți dorești, ceea ce visezi, ținându-te de valorile tale.”, spunea Andreea Marin la Antena Stars.

Adrian Brâncoveanu, actualul partener de viață al Andreei Marin a renunțat la job-ul  său din străinătate și a ales să lucreze în România pentru a fi alături de frumoasa prezentatore TV.

Andreea Marin a făcut sacrificii pentru relație

Andreea Marin a recunoscut că relația lor nu o fost una ușoară și au avut de depășit mai multe momente critice.

”E mare lucru, pentru că există și momente când nu ne ies în viață toate cum am vrea. Există și momente când avem căderi, suntem oameni, până la urmă. În acel moment în care eu nu mai pot, mai pot puțin, știu asta și mă ridic, o iau de la capăt, caut alte soluții.

Sunt un om care privește doar spre viitor. Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceva ce nu mi-a ieșit în trecut.”, a mai spus Andreea Marin.

Drama prin care a trecut Andreea Marin

De-a lungul celor opt sezoane în care Andreea Marin a prezentat emisiunea „Surprize, surprize” la postul național de televiziune, vedeta a avut parte de numeroase întâmplări mai mult sau mai puțin amuzante. Ea a trecut cu bine însă și peste un moment penibil când a simțit că îi „pică sufletul”. Cum a reacționat atunci prezentatoarea?

Andreea Marin a povestit că totul s-a petrecut în direct, într-un platou nou de filmare, într-o zi de 1 aprilie. Chiar atunci când a coborât pe scara din noul platou, vedeta a alunecat și a căzut, mărturisind că la acel moment a trăit un șoc imens.

„Am simțit așa cum îmi pică sufletul. E o poveste pe care mulți și-o amintesc, era o emisiune de 1 aprilie, așa s-a nimerit, studio nou, frumos, strălucitor, neatins de pașii omului și o scară uriașă pe care eu coboram uneori la începutul emisiunii. O scară lucioasă, nou-nouță, spiralată. Pe tocuri, cu rochie lungă … ideea era că mâna curentă era solidă, scara la fel de solidă, dar alunecoasă”, a povestit vedeta în emisiunea „Teo Show” în urmă cu câțiva ani.