Prima a fost pentru o bună perioadă de timp prezentatoare la Kanal D. Conform surselor media din piață, pentru prestația sa de la WowBiz încasa 5.000 de euro lunar. Show-ul Tv i-a crescut considerabil notorietatea, astfel că venitul din contractele de imagine a crescut și el considerabil.

Când Adelina ar fi cerut o mărire de salariu, turcii de la Kanal D au decis să o înlocuiască de la emisiune cu totul. Au adus-o pe Andreea Mantea, care ar fi câștigat apoi 8.000 de euro pentru același post. Interesant este că, deși nu a mai apărut la televizor prea des, fosta soție a lui Liviu Vârciu a investit în online, de unde acum are câștiguri consistente, de câteva mii de euro lunar.

Cu toate acestea, Adelina Pestrițu nu are un palmares educațional tocmai impresionant. A absolvit un liceu din Câmpulung Muscel, profil fiologie, dar a luat nota 3 la bacalaureat, la proba scrisă de limba română. Ulterior, aceasta a reușit să promoveze și chiar să finalizeze o facultate de management la o universitatea privată.

 

Te-ar putea interesa și: