Mai precis acesta este de părere că ideea de marketing a echipei Pro TV a fost una greșită și râde de gafa făcută de aceștia în legătură cu interviul Andreei Esca.

“Culmea jurnalismului: promo la știrea despre știrista Esca, de la propriile știri. Publicitate”, a scris Mihai Găinușă pe pagina sa de Facebook. Acest mesaj a i-a împărțit în două tabere pe fanii fostului prezentator de la Prima TV.

Unii dintre ei consideră că opinia acestuia este una bună, în timp ce alții îl condamnă pentru cele spuse.

  • “Un om poate greși și se poate îmbolnăvi, dar proștii sigur vor face din tănțar armăsar și se vor da de ceasul morții să arate lumii că ei au înțeles cum a fost descoperit statul la coadă”,
  • “Curând, va scoate o carte de 1.000 de pagini despre cum i-a ieșit testul pozitiv. Cănițe, stegulețe, tricouri 😂 Ce să mai… O nouă sursă de profit”,
  • “Când o persoană cunoscută are probleme de orice fel, se trezesc bârfa, răutatea și invidia la români. Iar cei gură-cască, în loc să închidă gura, prind muște și țânțari în ea”,
  • “Culmea istoriei: să fie menționată Esca în Istoria Românilor într-un manual din 1999, iar prezentarea şi evocarea unor personalităţi ca lancu de Hunedoara, Mihai Viteazul sau Vlad Tepeş să fie într-un spațiu infim”,
  • “Citind unele comentarii și privind profilul unora… se vede, mai bine ca oricând, ce însemnă să funcționezi într-o țară cu un procent înfiorător de mare de analfabeți, frustrați, bolnavi de invidie și răutate!… Câtă mizerie umană a scos acest virus din unele persoane…!”

Acestea sunt doar o parte din comentariile celor care-l urmăresc pe Mihai Găinușă în mediul online.

Soțul Andreei Esca a trecut prin clipe groaznice

“Avem în minte acest lucru, că forma gravă a bolii o fac doar acei oameni care au niște boli cronice, care au alte probleme anterioare, care, nu știu, sunt supraponderali și așa mai departe. Ei bine, iată că Alex, care este un bărbat de 50 de ani, fără niciun fel de boală cronică, un om care nu fumează, face sport, duce o viață foarte ordonată, nu face niciun fel de exces, iată că a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei. Și m-am trezit, pentru că eram încă acasă, în momentul în care fiul meu mi-a dat telefon într-o dimineață și mi-a spus: mama, să știi că pe tata l-au dus la Terapie Intensivă.

Și în momentul ăla pur și simplu s-a dărâmat cerul peste mine. Pur și simplu nu înțelegeam, nu-mi venea să cred. Simțeam că leșin și că trebuie să ajung repede undeva să-mi revin, pentru că nu înțelegeam cum a putut să cedeze organismul unui om atât de puternic. Și el este un om puternic nu numai fizic, dar și psihic. Este un om care face toate sporturile extreme din lume, care nu se sperie de nimic, căruia nu îi e frică de nimic. Și tocmai el să pățească atât de rău. Adică plămânii lui au fost extrem de afectați într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacționat violent într-un timp extrem de scurt și foarte repede a ajuns la Terapie Intensivă, unde a stat foarte multe zile, unde a avut nevoie de ventilație mecanică non-invazivă.

A ajuns dintr-un om extrem de puternic și de sănătos, îmi spunea, atât cât mai putea să vorbească, până când a avut acea mască, practic nu mai ai cum să vorbești, dar atâta timp cât a putut să vorbească și să comunicăm, îmi spunea tot timpul nu mai pot, nu mai pot, este groaznic, cred că așa arată iadul! Nu mai pot!”, a fost o parte din declarația Andreei Esca.