Medicul stomatolog Chemal Taner a murit la Spitalul Colentina, unde a fost internat din data de 15 iulie. Acesta era și medicul Andreeai Esca și a soțului său, Alexandru Eram. Coronavirus continuă să facă victime. Printre acestea se numără și faimosul implantolog Chemal Taner, cel care a pierdut lupta cu COVID-19, joi seara.

În vârstă de 49 de ani, acesta fondase o clinică de implantologie cât și o televiziune de specialitate.  Deși profesa în Constanța, acesta a fost trimis în București, la Spitalul Colentina. Chemal Taner suferea de obezitate și de afecțiuni cardiace, având mai multe stenturi montate la inimă. De asemenea, a trecut printr-o intervenție de micșorare a stomacului, tot în urmă cu mai mulți ani.

Andreea Esca se număra printre pacienții săi

Soția implantologului este de profesie tot stomatolog. Printre clienții care le treceau pragul se aflau și Andreea Esca împreună cu soțul ei, Alexandre Eram. Recent, aceștia au trecut și ei prin momente cumplite, fiind amândoi testați pozitiv pentru coronavirus.

Colegii de breaslă au trimis un mesaj emoționant

Alexandra Cojocaru-Bărbulescu, una dintre colegele de breaslă, a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant.

„Virus nenorocit, ai luat până acum viata a mulţi medici şi asistenţi cunoscuţi mie… azi ai mai facut o victimă… De ce??? Până când??? Vouă, celor care nu credeţi că există Covid, vă zic că există şi e al dracu’ de agresiv. Ucide. Şi pe sărac. Şi pe bogat. Şi pe urât. Şi pe frumos. Şi pe deştept. Şi pe prost. Nu face diferenţa. Ucide….”, a scris aceasta.

Secretarul Muftiatului Cultului Musulman din Român, Refi Ergun, a postat și el un mesaj despre decesul implantologului.

„Chemal Taner, reputat medic stomatolog, membru al comunităţii musulmane din România, azi 23 iulie 2020, trecut în rândul celor drepţi. Allah să îl aibă în paza Sa! Allah să aibă grijă de cei rămaşi în urmă!”, a fost mesajul acestuia.