Celebra crainică de la ProTv, Andreea Esca, a revenit joi seara la pupitrul știrilor care au consacrat-o. Esca a ieșit luni seara într-un interviu la Pro TV să spună public că a fost infectată cu coronavirus, atât ea, cât și soțul ei și unul dintre cei doi copii.

Pe aproape întreg parcursul interviului, pe Esca a podidit-o plânsul. Ea a recunoscut că regretă că „a lăsat garda jos” și nu a respectat regulile de distanțare și de prevenire a răspândirii COVID-19, la petrecerea din Olimp, unde au participat zeci de vedete și bloggeri.

Andreea Esca a povestiti că primul confirmat cu COVID-19 în familia ei a fost soțul Alexadre Eram, apoi fiul Aris. În ceea ce o privește, a declarat că inițial a avut un test negativ, dar la câteva zile a simțit că și-a pierdut mirosul în timp ce gătea:

„Găteam cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt nimic. Apoi am mirosit niște parfumuri și nu simțeam nimic. Apoi mi-am pierdut gustul. Așa că am făcut testul din nou și a ieșit pozitiv”.

Esca a spus că avea „roșu în gât”, dar nu s-a speriat pentru că îl face frecvent.

„Pentru soțul meu a fost mai grav. Alex e un om care face sport, nu fumează, are 50 de ani. A ajuns la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum a cedat organismul unui om atât de puternic, care face toate sporturile extreme. Plămânii lui au fost atât de afectați într-un timp atât de scurt și a ajuns la Terapie Intensivă foarte repede, unde a stat foarte multe zile”, a mai povestit prezentatoarea știrilor de la ProTV.