Dr. Adina Alberts a aruncat bomba: Testarea COVID-19, o industrie!

„Românii au scos peste 2,4 milioane de lei în ultimele 24h pentru a afla dacă sunt infectați sau nu.

„20.085 de teste au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 11.978 în baza definiției de caz și a protocolului medical, iar 8.107 la cerere”, anunță, cu fală, Ministerul Sănătății.

Da, dragii mei, peste 8.000 de teste au fost cumpărate din banii personali, la o medie de 300 lei pentru o testare, rezultă 2,4 mil lei. Așadar, obligativitatea testării la părăsirea țării este o afacere bună până la urmă. Socotiți o lună, două… Poate foarte multe luni!”, a spus Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

De altfel, într-o altă postare, Adina Alberts care este și soția lui Viorel Cataramă, a atras atenția că pandemia de coronavirus a fost folosită de anumite grupuri pentru a incita populația la revoltă și pentru a promova idei extremiste și periculoase. Aceasta consideră că se dorește „haos, dezordine, lipsă de încredere în instituții” prin acest lucru. În postarea sa de pe Facebook medicul a scris că este cel mai mare pericol cu care se confruntă lumea în momentul de față și în opinia sa sunt semne că ne îndreptăm spre o nouă dictatură mondială.

„Sunteți la curent cu ce se întâmplă în SUA?! Parcă a înnebunit lumea! Acțiunile disproporționate ale mișcării civice Black Lives Matter vis a vis de omorârea din culpă, în timpul arestării, a unui traficant de droguri-hoț-recidivist, statuile satanice care tronează la loc de cinste în Detroit, Michigan și în Little Rock, Arkansas, mișcările de stradă și revoltele. Este o îngrijorare imensă și pentru noi, sau ar trebui să fie! Cu toții știm că dacă SUA “strănută”, Europa “face pneumonie”!”, a comentat atunci cunoscutul medic.