Medicul din Vrancea îi acuză pe cei menționați că ar fi prezentat-o într-un mod neprofesionist și părtinitor într-o știre. Aceasta a fost protagonista unui incident, în urmă cu mai mulți ani, când a condus cu viteză mare, pe autostradă, pe contrasens.

Procesul a început în 2018

Procesul respectiv a început în 2018 și a fost întrerupt în primăvara lui 2019. Medicul din Focșani a obținut iarna trecută acordul magistraților pentru redeschiderea procesului.

În aprilie 2020, procesul a fost din nou suspendat temporar din cauza pandemiei cauzate de infamul coronavirus. Acesta a fost reluat în luna iulie.

Următoarea înfățișare este programată pe data de 22 iulie iar la aceasta este citată și Andreea Esca. În funcție de felul în care procesul decurge, judecătorii ar putea cere audierea vedetei Pro TV.

Mesajul transmis de Pro TV

Pro TV cere jurnaliștilor să nu publice despre cazurile confirmate din interiorul postului.

„ Jurnaliștii să se abțină de la divulgarea, comunicarea publică și/sau reproducerea, indiferent de formă, format și/sau mediu (în materiale difuzate/postate/publicate pe internet, pe rețelele de socializare, în programele serviciilor media audiovizuale, în publicațiile scrise sau online sau în oricare alte mijloace de comunicare deținute, administrate sau controlate cu orice titlu și în orice mod de dumneavoastră) a mărcii, însemnelor și/sau denumirii subscrisei și/sau a imaginii, numelui și/sau stării de sănătate a salariaților și/sau colaboratorilor subscrisei PRO TV, în legătura cu presupusa existență a unor cazuri pozitive de COVID-19 în rândul salariaților și/sau colaboratorilor subscrisei ori membrilor familiilor acestora

În cazul în care nu vă veți conforma prezentei notificări vom lua toate măsurile necesare și vom sesiza autoritățile competente în vederea atragerii răspunderii Dvs., cu consecința obligării Dvs. la acoperirea integrală a oricărui prejudiciu”, scrie într-un comunicat al Pro TV.