Andreea Esca este foarte bine plătită de către ProTV, acolo unde scrie istorie la pupitrul știrilor de la ora 19, pe care le prezintă încă de la deschiderea postului.

S-a aflat adevărul despre Andreea Esca

Totuși, vedeta nu câștigă bani doar din contractul de la ProTV. Andreea Esca a investit într-un bloc de birouri proiectat în 2009 și care urmează să fie dat în folosință. Blocul de birouri este una din afacerile imobiliare de anvergură ale celebrei prezentatoare.

Blocul, numit Pro Tower, se află în zona Calea Călăraşilor-Pache Protopopescu, iar proiectul construirii a fost realizat în 2009 de către o firmă de arhitectură. Ar urma să fie inaugurat, cel mai probabil, la finalul acestui an. Pe site-urile specializate în închirieri de birouri, Pro Tower are oferte de birouri, cu o suprafață de 250 metri pătrași, cu 2.625 euro pe lună, adică o chirie de 10,5 euro pe petru pătrat.

Cum suprafața totală a clădirii este de 11.035 metri pătraţi, iar suprafața totală de spații de birouri din clădire este de 9.690 metri pătraţi, reiese că Esca și soțul ei, în cazul în care vor închiria toate spațiile, vor încasa 101.745 de euro pe lună din chirii! Clădirea are 9 etaje superioare, parterul, dar şi trei etaje la subsol, folosite pentru parcare.

Nu este singura investiţie imobiliară a Andreei Esca. Andreea Esca şi soţul ei au achiziţionat un hotel din Cluj-Napoca, aflat lânga catedrală. Andrea Esca şi Alexandre Eram au cumpărat un teren de 439 de metri pătraţi din centrul Clujului, pe care se afla o cladire istorica. Cum nu au voie sa o darame, ei vor renova respectiva cladire, urmand sa o transforme intr-un hotel cu apartamente de lux pentru inchiriat, conform wowbiz.ro.

Andreea Esca şi Alexandre Eram mai deţin o vilă în Bucureşti, cumpărată în 2004, şi una la Snagov, achiziţionată în 2006.