Andreea Esca a surpins internauții printr-o postare făcută pe pagina sa de Instagram. Faimoasa jurnalistă a postat o poză cu Alexia Eram, fiica acesteia. Gestul aceteia i-a uimit pe toți mai ales că poza aleasă nu este tocmai una ”cuminte”.

Poza postată o surprinde pe fiica acesteia, Alexia Eram, purtând un costum de baie de culoare aurie. Aceasta se află împreună cu mama sa la malul mării acolo are loc un eveniment al publicației online, Alist Magazine.

Imediat după ce poza a fost postată pe Instagram, fanii Andreei Esca nu au încetat cu mesajele pozitive la adresa Alexiei Eram.

”O superbitate de domnisoara 🤩!!!Ai cu ce te mandri, Andreea, si desteapta, si frumoasa 🤩😍!!!” sau ”Felicitari, Andreea, ai o fată pe cinste, sper că nu te plângi că la tine încă se văd cei 20 de ani!!! 👏👏👏👌👌❤️”, i-au transmis internauții.

Ce note a luat Alexia Eram la Bacalaureat

În 2018, Alexia Eram susținea examenul de Bacalaureat. Atunci aceasta a obținut o media generală de 9,97.  Alexia Eram a fost elevă a Liceului Francez Anna de Noailles din Capitală și a trebuit să susțină o sesiune specială une a fost testată la 13 materii.

Va lansa o linie de treninguri

Alexia Eram a declarat penru click.ro, că va lansa o colecție vestimentară de vară în colaborare cu Navatique.

„Sunt mai multe seturi de pantaloni scurți, de treninguri, de alte lucruri de vară de toate culorile. Și o să fie unisex”, spunea aceasta.

Prețurile sunt cuprinse între 299 și 349 de lei. Ea este și fotomodelul colecției, așa că vânzările se vor dubla, cu siguranță.

View this post on Instagram

The Girl is Mine:) ❤️ Cand ai 20 de ani… @alexiaeram @alistmagazine @novumbythesea

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on