Scandalul de ieri de la malul mării a creat mare vâlvă în spațiul public având în vedere că unul dintre personajele implicate este chiar fiica Andreei Esca, Alexia Eram.

Cum a fost surprinsă Alexia Eram

La petrecerea de duminică de la malul mării, Alexia Eram a ieșit puțin mai mult în evidență. Aceasta a decis să se urce pe masă și să facă spectacol sub privirile iubitului său și a celorlalți prezenți la petrecere.

Chiar iubitul ei, Mario Fresh, a decis să imortalizeze momentul și să îl posteze pe o pagină de socializare.

Ce s-a întâmplat, mai exact, ieri

Duminică dimineața, Mario Fresh și cu prietenul său Jador au fost atacați de către 7 bărbați. Ceea ce i-a făcut pe atacatori să renunțe la planul său au fost țipele fiicei Andreei Esca. Speriată, aceasta a alertat poliția.

Potrivit spuselor Alexiei Eram se pare că unul dintre atacatori i-ar fi spus altuia să aducă săbiile din mașină. În urma atacului, victimele au depus plângere la poliție.

Prima reacție a lui Mario Fresh

După atacul din Mamaia, Mario a postat pe pagina sa de Instagram un story cu mesajul ”Așa e să fii cântăreț în România. Îți iei mare bătaie când ieși din club, cu gânduri pașnice, spre hotel”.

Jador a declarat pentru cancan.ro că atât el cât și Mario sunt bine.

”Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni. Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a spus acesta.