Andreea Esca își surprinde fanii! Ce a făcut îndrăgita prezentatoarea după ce a revenit la pupitru?

Poza respectivă apare pe pagina de Instagaram a Andreei Esca, unde aceasta poate fi văzută la pupitrul Știrilor Pro TV, într-o pauză de publicitate. Totodată, pe ecranele din spatele ei se află o imagine cu un câine care pare că s-ar uita chiar în hârtiile îndrăgitei prezentatoare. Amintim că postarea respectivă poate fi vizualizată la finalul articolului.

„Când tragi cu ochiul la notițele colegei!”, a scris Andreea Esca în dreptul fotografiei care a adunat rapid multe like-uri și comentarii.

Andreea Esca i-a pus imediat la treabă

Amintim că Andreea Esca a decis să petreacă noaptea dintre ani alături de mai mulți prieteni, printre care și vedete cunoscute de la Pro TV. Prezentatoarea știrilor Pro TV a postat un InstaStory în care a arătat cum a petrecut de Revelion.

De la petrecerea de Anul Nou nu au lipsit Pavel Bartoș, care a venit împreună cu familia, și nici Cabral care a fost însoțit de familia lui. De asemenea, de la petrece nu au lipsit nici Smiley cu Gina Pistol.

Potrivit videoclipului postat de Andreea Esca în mediul online, Smiley a avut rolul de DJ al petrecerii, în timp ce lui Pavel Bartoș i-a revenit sarcina de a face ouă umplute. Cât despre Cabral, acesta a fost pus să facă chiftele, iar apoi a fost trimis în curte unde s-a ocupat de grătar.

Vedetele de la Pro TV au sărbătorit într-un mare stil trecerea dintre ani. Petrecerea de Revelion a decurs cu muzică din anii 80 și cu mâncare delicioasă, reprezentativă acelei perioade: mezeluri de porc, pește, pâine de casă, salată de boeuf și alte preparate la fel de gustoase.

De cealaltă partă, fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a petrecut Revelionul alături de iubitul ei, Mario Fresh, și de prietenul lor, Lino Golden. Cei trei au participat alături de alți prieteni la o petrecere organizată de Epic Society la care a mai fost prezentă și Roxana Ionescu, nașa de cununie a lui Dani Oțil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Unii dintre urmăritorii ei de pe Instagram au reacționat cu aprecieri, alții cu comentarii. „Poza anului! (…) Andreea, succes în profesie să rămâi cel puțin constantă. Îmi place ideea. (…) Pare surprins si el. (…) Ceva inedit! O fotografie de nota 10! (…) Ce frumos era dacă acel Huski superb ar fi stat pe pupitru”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor pe contul personal de Instagram al Andreei Esca.