Sorina Matei a jignit-o pe Andreea Berecleanu

”Berecleanca nu e jurnalistă, e prompteristă. Nu a fost niciodată jurnalistă. Nu a dat, nu a aflat niciodată, nicio știre. Niciodată. Cu ştiri se ocupă jurnalistul. Berecleanca nu are de unde să știe că de asta nu s-a ocupat niciodată în ultimii 17 ani.”, a spus Sorina Matei, atacând-o și pentru faptul că e o femeie frumoasă. „Berecleanu e o față obsedată de machiaj care vine, citește prompterul și pleacă la businessurile ei. Private. Dintotdeauna. Businessuri care nu au legătură cu presa, dar în care e mişto să te foloseşti de calitatea de ”jurnalist”, ca și-n emisiuni tv.”, a mai spus ea.

„La Berecleanu, dacă pică prompterul sau curentul, nu știe ce să zică și nici ce să facă, s-a terminat. Spre deosebire de muza Berecleanu, Sandra scrie știri, materiale, se implică, Sandra nici n-are nevoie de prompter. Le știu pe amândouă din câmpul muncii, ca să zic așa. Mulți ani. Diferențele sunt uriașe, huge, nici nu încap niciun fel comparații.”, a concluzionat Sorina Matei, aplaudând, deci, transferul Sandrei Stoicescu din emisiunile pe care le modera, la pupitrul știrilor unde va avea doar de citit un prompter.

Andreea Berecleanu o va trage la răspundere pe aceasta

După mesajul postat de către Sorina Matei, fosta jurnalistă de la Antena 1 a decis să o cheme pe aceasta în instanță. În plus, aceasta a postat pe contul ei de Instagram  faptul că se simte mult mai bine în sânul familiei.