Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai neașteptate cupluri din showbiz-ul românesc.

Cei doi sunt extrem de apropiați și par mai fericiți ca niciodată, însă ultimele declarații făcut de brunetă au stârnit un adevărat șoc. Aceasta a vorbit la ”Ferma” despre viitorul relației dintre ea și actor, iar fetițele Andreei Bălan sunt și ele in discuție.

După ultimele declarații făcute de vedetă se înțelege foarte clar faptul că relația ei cu George Burcea a devenit destul de serioasă, iar Viviana urmează să-i și cunoască cele două fetițe.

Declarațiile acesteia survin în contextul în care a primit o pedeapsă pentru că nu a respectat regulile și a fost nevoită să vorbească 10 minute cu mutulică, un buștan pe care l-au cărat rând pe rând concurenții prin toată locuința, dar și în afara ei.

Viviana Sposub o să fie ”mamă vitregă”

Ca să treacă timpul altfel, Viviana s-a prefăcut că bușteanul este chiar George Burcea, iar declarațiile vedetei i-au uluit pe toți.

„George este un băiat extraordinar, plus vine la pachet și cu copii. Nu trebuie să te mai chinui tu…”, a spus Andrei Stoica.

De cealaltă parte, Viviana a mai spus că nu va fi nevoie să facă copii, deoarece George Burcea are deja ”două fetițe sănătoase”, cărora urmează să le devină mamă vitregă.

„Da, o să fiu mamă vitregă. Nu o să mă chinui eu să fac copii, am direct. Am două fetițe, sănătoase, frumoase. Doamne, să trăiască!”, a continuat Viviana Sposub.

De menționat este faptul că Andreea Bălan a impus o regulă strictă după separarea de George Burcea. Mai exact, potrivit acesteia, actorul nu o poate prezenta fetelor pe Viviana Sposub, decât în momentul în care e vorba de o relație serioasă și de lungă durată. Se pare însă, că relația a ajuns la acest nivel mai repede decât s-ar fi așteptat.