Așadar, Andreea Esca a fost prezentă la Pro TV încă de la începuturi. Mulți telespectatori nu au uitat nici până în ziua de azi primul jurnal de știri al prezentatoarei.

Andreea Esca a fost prezentă la Pro TV încă de la începuturi

În urmă cu 28 de ani, aceasta s-a prezentat puțin emoționată, dar și foarte determinată. Îmbrăcată elegant, prezentatoarea a transmis imediat căldură și bucurie celor de acasă.

Atunci când a prezentat pentru prima dată știrile de la Pro TV, părul ei avea o culoare naturală. În momentul de față, aceasta este blondă.

„Bună seara, România! Bună seara, București! Pro TV vă salută! Este 1 decembrie, Ziua Națională a României”, a spus Andreea Esca primul său jurnal de știri.

Un moment neașteptat a venit aproape de finalul jurnalului

De asemenea, dicția ei a fost impecabilă, așa cum a obișnuit publicul de acasă. Totuși, un moment neașteptat a venit aproape de finalul jurnalului. Mai precis, aceasta a făcut o gafă chiar la final, când a fost nevoită să dea pasa colegilor de la sport.

„Și acum, știrile sportive. A fost prima zi din finala Cupei Davis. Echipe (n.red. în loc de „echipa”) Statelor Unite a învins…”, a spus Andreea Esca.

Andreea Esca a rostit, din greșeală, litera „e” atunci când a spus cuvântul „echipa”. Greșeala este aproape insesizabilă. Amintim că aceasta este cunoscută pentru modul impecabil în care se afișează, de 28 de ani, la pupitrul știrilor.

Prezentatoarea trăiește o poveste de dragoste de peste 20 de ani

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, trăiesc o poveste de dragoste de peste 20 de ani. Cei doi au o relație solidă, iar din aceasta au rezultat și doi copii – Alexia și Aris Eram.

Căsătoria lor a avut loc în anul 2000, la catedrala Sfântul Iosif din București, iar ca nași i-au avut pe Ana și pe George Copos.

Alexandre Eram, om de afaceri cu o viață plină de aventuri, s-a stabilit în România acum mai bine de 30 de ani. Originar din Statele Unite ale Americii, a crescut în Michigan, iar părinții săi, o mamă franțuzoaică și un tată armean, l-au purtat într-o călătorie care l-a dus de la Paris în Germania și Anglia.