Ce a spus Andreea Bălan despre consumul de droguri

„Bănuiam că are pe altcineva sau consumă ceva, dar nu l-am văzut”, a spus artista.

„Mie mi s-a confirmat odată cu ceea ce știți și voi. I-am spus să facem terapie de cuplu, terapie separat, și n-a vrut. Eu voiam să-mi salvez relația”, a mai spus artista.

Tatăl lui George, șocat de ceea ce se întâmplă

”N-am nicio probă, dar bănuiam că ceva nu e în regulă. Ceva, ceva bănuiam și eu. Din comportamentul lui, inclusiv când apărea și pe la televizor, mi se părea suspect, parcă avea privirea aia de speriat. Vă dați seama, el poate să ajungă la un dosar penal fără discuții. Pentru că nu e la consum de iarbă, e la consum de cocaină. Cocaina, heroina… sunt cam nașpa pentru el.”, a spus tatăl actorului.

După divorțul de Andreea, George nu va primi nimic

După separarea în acte de Andreea Bălan, George Burcea nu va rămâne cu nimic. Între timp, artista va rămâne cu o sumă de 1 milion de euro.

Înainte să devină soț și soție, Andreea Bălan și George Burcea au semnat un contract prenupțial prin intermediul căruia, artista și-a pus averea colosală la adăpost. Aceasta este reprezentată de o vilă care valorează 500.000 de euro, un apartament, de 100.000 de euro, un alt apartament care costă 90.000 de euro și trei mașini de lux.