La Agenția VIP, Brancu a povestit că George Burcea avea probleme cu drogurile și încerca foarte mult să ascundă acest lucru. De asemenea, se pare că Burcea devenise tot mai închis în el și se ascundea și față de Andreea Bălan, lucru pe care vedeta l-a simțit.

Prezentatorul l-a avut invitat pe actor şi i-a zis acestuia să-și declare dragostea pentru Andreea Bălan, moment în care Burcea a început să se eschiveze.

„Ce vrei să demonstrezi cu asta?”, a fost răspunsul lui George Burcea. „Nu mai este în stare să spună că o iubește!”, a lovit Cristi Brancu după răspunsul lui Burcea.

Andreea Bălan şi George Burcea au contract prenupţial

După separarea în acte de Andreea Bălan, George Burcea nu va rămâne cu nimic. Între timp, artista va rămâne cu o sumă de 1 milion de euro.

Înainte să devină soț și soție, Andreea Bălan și George Burcea au semnat un contract prenupțial prin intermediul căruia, artista și-a pus averea colosală la adăpost. Aceasta este reprezentată de o vilă care valorează 500.000 de euro, un apartament, de 100.000 de euro, un alt apartament care costă 90.000 de euro și trei mașini de lux.

O reacție neașteptată

Andreea Bălan a avut o reacție neașteptată după ce soțul ei, George Burcea, a fost prins acasă la altă femeie. Îndrăgita cântăreață a transmis un mesaj scurt, și a făcut publice noi fotografii pe o rețea de socializare.