De partea cui este legea

Din punct de vedere legal, Andreea Bălan este îndreptățită să se ocupe de creșterea și educarea fiicelor sale, deoarece statul acordă întâietate mamei să preia copilul sau copiii în caz de divorț. După ce George Burcea a fost depistat pozitiv cu cocaină în organism, când a fost oLoviprit de Poliția Rutieră, șansele acestuia de a câștiga custodia celor două fetițe au scăzut drastic.

Cui rămân copiii

Prin urmare, copiii vor rămâne în grija Andreei Bălan, care este ajutată de lege după acest divorț, deoarece are venituri mari și constante și este capabilă să întrețină fetițele, potrivit cancan.ro

Burcea a rămas cu nimic

După separarea în acte de Andreea Bălan, George Burcea nu va rămâne cu nimic. Între timp, artista va rămâne cu o sumă de 1 milion de euro.

Înainte să devină soț și soție, Andreea Bălan și George Burcea au semnat un contract prenupțial prin intermediul căruia, artista și-a pus averea colosală la adăpost. Aceasta este reprezentată de o vilă care valorează 500.000 de euro, un apartament, de 100.000 de euro, un alt apartament care costă 90.000 de euro și trei mașini de lux.