Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit de puțin timp, iar cei doi urmează să divorțeze. Cu toate că păreau fericiți împreună, se pare că relația lor scârțâia de ceva timp, dar nu au vrut să facă publice problemele matrimoniale. Însă, când lucrurile au degenerat, Andreea Bălan a decis că este cazul să anunțe pe toată lumea că relația dintre ea și George s-a încheiat.

În cazul unui divorț, potrivit Spynews.ro, George Burcea va rămâne fără nimic, pentru că cei doi au încheiat un contract prenupțial. Astfel, Andreea Bălan va rămâne cu un milion de euro, iar George Burcea cu buza umflată.

În ce constă averea Andreei Bălan?

Andreea deține o casă în valoare de 500.000 de euro, două apartamente, unul în valoare de 100.000 de euro iar celălalt în valoare de 90.000 de euro, ambele în zone foarte bune, trei mașini de lux și multe altele. Iar dacă cei doi vor divorța, Andreea va rămâne cu toate cele enumerate anterior, iar George cu ce a și venit, adică nimic.

Pentru tot ceea ce deține, cântăreața a muncit foarte mult, tocmai și de aceea a ales să semneze un contract prenupțial. O decizie înțeleaptă s-ar putea zice.

În plus, mai puternică ca niciodată, Andreea nu s-a lăsat învinsă de eșecul sentimental și s-a pus pe treabă. Artista a anunțat pe pagina sa de Facebook că urmează să lanseze o nouă piesă.

”În perioadă următoare voi să lansă piese despre mine, despre voi, despre viață, despre încercările la care ne supune viață, despre greșeli, iubire și suferința, dar și despre puterea de a merge mai departe orice ar fi”, a scris artista pe Facebook.