Ea se află deja în spital și a declarat în emisiunea Xtra Night Show că va decide dacă le va permite medicilor să o opereze.

Însă o a treia operaţie ar fi riscantă, deoarece a suferit deja două intervenţii chirurgicale sub anestezie în doar două săptămâni.

Andreea Bălan confirmă pe Facebook că a fost supusă unei intervenții chirurgicale săptămâna trecută.

”În urma celor scrise azi în presă, confirm faptul că săptămâna trecuta (pe 15), am avut o intervenție chirurgicala (cu anestezie generală și terapie intensivă) de eliminare a unor hematoame care s-au format din cauza operației complicate prin care am trecut pe 4 martie când s-a născut Clara (operație cu embolie amniotica și stop cardio-respirator, caz foarte, foarte rar). În acest moment mă aflu din nou în spital, deoarece au apărut alte hematoame care trebuie operate și eliminate. Astfel de cazuri sunt rare și țin de anticoagularea sângelui în urma operației grele prin care am trecut pe 4 martie”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Andreea Bălan născut-o pe 4 martie pe Clara Maria, cel de-al doilea copil al său și al soțului ei, actorul George Burcea. În timpul nașterii prin cezariană, au apărut însă complicații grave, în urma cărora Andreea a intrat într-un stop cardio-respirator.

Doctorul a spus atunci că artista a avut mare noroc pentru că 90% dintre persoane care pățesc acest lucru nu supraviețuiesc.

Andreea Bălan a fost acuzată că totul a fost doar un joc de-al ei și că în realitate nu a avut nicio problemă de sănătate. Ea a postat la scurt timp după ce s-a aflat că era la un pas să moară, fotografii din spital cu ea și bebelușul și mulți internauți au început să speculeze că povestea ei nu ar fi reală.