Andrea Bălan a ajuns la clinica unde a fost tratată și a fost operată din nou. Medicii au spus, atunci, că s-au format nişte hematoame sub operaţie şi a fost nevoie urgentă de o nouă intervenţie chirurgicală.

Cântăreața a comentat pe pagina sa de socializare informațiile apărute în presă.

“In urma celor scrise azi in presa, confirm faptul ca saptamana trecuta (pe 15), am avut o interventie chirurgicala (cu anestezie generala si terapie intensiva) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorita operatiei complicate prin care am trecut pe 4 martie cand s-a nascut Clara (operatie cu embolie amniotica si stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar).

In acest moment ma aflu din nou in spital, deoarece au aparut alte hematoame care trebuiesc operate si eliminate.

Astfel de cazuri sunt rare si tin de anticoagularea sangelui in urma operatiei grele prin care am trecut pe 4 martie.

Poza 1 este de pe 15 si poza 2 de acum 5 minute.

Va voi tine la curent cu evolutia mea.

(Si zambetul e mereu la locul lui chiar daca sunt pe patul de spital)”, a comentat Andreea Bălan pe pagina sa de socializare.

Cea de-a doua sarcină i-a creat mari probleme Andreei Bălan. Cântăreața era la un pas să moară din cauza unui stop cardiac care s-a produs în timpul operației de cezariană. Doctorul a spus atunci că artista a avut mare noroc pentru că 90% dintre persoane care pățesc acest lucru nu supraviețuiesc. Andreea Bălan a fost acuzată că totul a fost doar un joc de-al ei și că în realitate nu a avut nicio problemă de sănătate. Ea a postat la scurt timp după ce s-a aflat că era la un pas să moară, fotografii din spital cu ea și bebelușul și mulți internauți au început să speculeze că povestea ei nu ar fi reală.